O nama

Ordinacija VIDENT, nekada ordinacija Dr Vasa Vitanović, je osnovana 1985.god u Beogradu i svoj razvoj je nastavila proširenjem i na italijanskom tržištu još 1999. godine, što je doprinelo uvođenju najnovijih tehnologija u današnjoj stomatologiji sa svetskog tržišta i time ih približila stručnom osoblju.

Oralna Hirugija

Oralna hirurgija podrazumeva intervencije za koje je zadužen naš oralni hirurg prof dr Vasa Vitanović sa preko 35 godina iskustva.Više + »

Implantologija

Zubni implanti su posle prirodnih zuba najbolje rešenje. Imitiraju koren prirodnog zuba…Više + »

Protetika

Stomatološka ordinacija Vident vam je na nudi sve vrste proteza.

Više + »

KO SMO MI?

Više o stomatološkoj ordinaciji Vident

Prisutnost na ovom prostoru nam je omogućila kontakt sa vodećim svetskim stomatološkim klinikama, vrhunsku obuku, usavršavanje i pristup najnovijim materijalima najpoznatijih svetskih proizvođača.

Sa izrazito ljubaznim osobljem, doktorima ,asistentkinjama i najnaprednijom svetskom tehnologijom, pružamo Vam mogućnost rešavanja svih Vaših stomatoloskih problema na jednom mestu.

0
+
Godina iskustva
0
+
države
0
+
Vraćena osmeha

Posećivali smo međunarodne kongrese i na njima uspešno prezentovali naše radove.
Tako su najnovije tehnologije i materijali koji se koriste u svetskoj stomatologiji našli primenu u našoj ordinaciji.

Sarađujemo sa profesorima sa fakulteta koji će vam pružiti određene usluge u našoj ordinaciji.

Ordinacija je opremljena:

vrhunskim hirurškim laserskim i piezo uređajima
intraoralnom kamerom
sterilizacija se vrši najmodernijim uređajima sa rigoroznom dnevnom kontrolom
najsavremenijim digitalnim dijagnostičkim uređajima

Profesionalnost u radu ordinacije je na visokom nivou sto daje uslov da je pacijent subjekt a ne objekt i time se povećava kvalitet i uspeh u radu i rešavanju najkomplikovanijih stomatoloskih slučajeva na obostrano zadovoljstvo.

Spoj vrhunske opreme i visoki nivo korišćenja pomenute opreme garancija je kvaliteta stomatološke usluge svake vrste koja može da pruzi naša ordinacija.

dr Vasa Vitanovic
dr Vasa Vitanović
dr aleksandar vitanovic
dr Aleksandar Vitanović

Doktor Aleksandar Vitanović – Gimnazijsko školovanje je započeo u Italiji, a završio u Americi. Govori italijanski i engleski jezik, diplomirao je 2020. na Stomatološkom fakultetu u Pančevu.

Radi u stomatoloskoj ordinaciji Vident u Beogradu čiji je vlasnik i na klinici Vident u Breši (Italija). Trenutno je na specijalizaciji iz oralne hirurgije na stomatološkom fakultetu u Beogradu.

Doktor Vasa Vitanović – diplomirao je 1983. godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu a 1993. godine završio je specijalizaciju u oblasti oralne hirurgije kao i stomatologiju na Univerzitetu u Modeni 1995. godine gde je i odlikovan kao počasni profesor ovog univerziteta. Član je grupe GIRSO (Groupement International pour la Recherche Scientifique en Stomatologie et Odontologie), kao i prestižne Akademije nauka u Njujorku, a kao izlagač je učestvovao na mnogim međunarodnim kongresima (pojedine njegove publikacije mogu se pronaći na sajtu PubMed.gov).
Radi na klinici VIDENT u Breši (Italija) čiji je vlasnik i u Beogradu u istoimenoj ordinaciji koju vodi dr Aleksandar Vitanović.

Kao što je već poznato, svaki pacijent ima neku svoju priču, koja je, s jedne strane, lična i posebna, dok sa druge, može da se prepozna kao pravilo i da bude od koristi u stvaranju utvrđenih procedura koji se mogu primeniti na sličnim slučajevima. Iskustvo doktora Vitanovića, njegovi pacijenti sa klinike, baš kao i pacijenti iz naučnih istraživanja, garancija su da će Vam biti pružena profesionalna stomatološka usluga.

U današnje vreme možemo da očekujemo bilo kakvu intervenciju bez bola, bez nervoze, minimalno invazivnu. Zagarantovana sigurnost pacijenta, pouzdanost i visok kvalitet profesionalnih usluga.

POTREBAN VAM ZUBAR?

Zakažite odmah